Mental Coach “Ik ben er voor jou”

Ik ben ook maar een mens van vlees en bloed en dat is maar goed ook. DIt is wel gebleken tijdens mijn opleiding voor Mental Coach die ik in 2019 heb gevolgd en succesvol heb afgerond bij Sonnevelt in Breda. Sonnevelt richt zich op vitaliteit en gezond leven. Al jaren een van de beste opleidingsinstituten op dit vlak van Nederland. Ik heb er in elk geval een gedegen basis gelegd om jou te begeleiden als Mental Coach.

Toen ik aan mijn opleiding begon dacht ik te weten wie ik ben. Zelfverzekerd heb ik mij ingeschreven en ben ik met volle overtuiging aan de slag gegaan. Met mijn levenservaring en de dingen die ik heb meegemaakt moet dit toch goed te doen zijn. “Dacht ik”. Toch ben ik met dingen geconfronteerd die nieuw voor me waren. Ik heb veel momenten meegemaakt tijdens de opleiding die mij aan het denken hebben gezet en mijn kijk op het leven hebben veranderd. Dit is heel leerrijk voor me geweest en ook heel mooi. Ik voel mij een gezegend en verrijkt mens met een prachtige ervaring.

Tijdens de opleiding kom je zelf ook in kwetsbare posities terecht. Hierin wordt je geconfronteerd met hoe je zelf in elkaar steekt. Je maakt kennis met jezelf, je innerlijke stem laat van zich horen, je alter ego, je ziel of hoe je het ook noemen wilt rept zich. Je gevoelens, je blokkades, je beperkingen maar ook je mogelijkheden en je talenten worden bloot gelegd en voor je zichtbaar, ik zou bijna willen zeggen tastbaar. En dat is precies waar het om draait in de Mental Coaching. 

Als Mental Coach heb ik in elk geval een stevige bagage bij me om jou op pad te helpen en de weg te laten vinden naar je eigen levensgeluk. 

Leer jezelf kennen en accepteren. Je wordt je bewust dat je dankbaar moet zijn voor wie je bent. Dit is de basis waarmee ik jou als Mental Coach ga helpen om je eigen geluk te zoeken en te vinden.

Heb je interesse? Wil je ook je eigen pad vinden naar je levensgeluk, neem dan gerust met mij contact op. Je kunt je inschrijven voor een 1 op 1 meeting. Op een geheel vrijblijvende wijze maken we kennis met elkaar. Wat heb je te verliezen? je kunt alleen maar winnen ..  

La vita è bella (het leven is mooi).

Marcel


marcel@mivedocoaching.com 

Dimora di Dante

Contrada Serravalle SN

Chiaramonte Gulfi

97012

Sicilië (Italië)

Bekijk ook eens:

Beoordeling