Meer weten over?

Het Discover Yourself Coaching traject bestaat uit 6 dagdelen (3 uur in de ochtend of in de middag) en wordt normaal gesproken georganiseerd op onze locatie op Sicilië bij Dimora di Dante of online.

Je kunt ook kiezen voor een mini-coachingstraject. Wil je weten wat dit inhoudt? Lees dan verder beneden op deze pagina.

De locatie

De locatie is heel rustgevend en inspirerend en zorgt voor een ontspannen gevoel. Natasja en ik doen er ook alles aan om het je naar je zin te maken. Indien het weer goed is, kun je ook gebruik maken van het prachtige zwembad, buiten in het zonnetje zitten of een wandelingetje maken tussen de olijfbomen om even te ontspannen en je gedachten te laten gaan.

Het verblijf

In deze week wordt je intensief, maar op een ontspannen manier begeleid. Buiten de coaching sessies om is er voldoende tijd om op pad te gaan, te ontspannen en van de schitterende cultuur, natuur en omgeving van Sicilië te genieten. In totaal verblijf je 7 dagen bij Dimora di Dante.

Met een groep in Italië

Cappuccino, espresso, caffé americano, thee, water en heerlijke Italiaanse versnaperingen zijn inclusief tijdens de sessies. Wij werken in dit programma met een groep van minimaal 6 personen en maximaal 10 personen om het persoonlijke contact te waarborgen.

In overleg

Voor de verblijfskosten geven wij je een prijsopgave op maat.

Kennismakingsgesprek

Bij een kennismakingsgesprek wil ik je graag meer vertellen over wie ik ben en waar ik voor sta. Samen gaan wij op zoek naar wat ik voor je kan betekenen. Tegelijkertijd kun je je een goed beeld vormen wat mijn coaching voor je kan betekenen. Daarnaast kan ik je dan meer informatie verstrekken over het coaching programma op Sicilië.

Mini coaching traject


Je kunt ook bij mij terecht voor een verkort coaching traject van 3 sessies van elk 1,5 uur.

Hierin ga ik met je in gesprek om jouw behoefte te bepalen en om je op weg te helpen om te bereiken wat je graag wilt.

Voor een (extra) sessie hanteer ik de volgende tarieven:

Particulieren – 1 sessie (1,5 uur)

Zakelijk – 1 sessie (1,5 uur)

€ 165,- (incl. BTW)

€ 262,50 (incl. BTW)

Besparen op de investering

Je kunt mogelijk op jouw investering besparen.

Hiervoor kan ik je een aantal tips geven.

Belastingaftrek particulieren

Als coaching/loopbaanbegeleiding wordt ingezet als leertraject voor jouw huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten boven een bedrag van € 250 volledig aftrekbaar. Voor de exacte voorwaarden zie: www.belastingdienst.nl

PGB

Als je PGB ontvangt, is het mogelijk dat coaching hieruit bekostigd kan worden onder de noemer “activerende begeleiding”. Vraag hiernaar bij het zorgloket van jouw gemeente.

UWV

Ben je op dit moment werkeloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratietraject. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Ben ik de beste gids

voor jou?

marcel@mivedocoaching.com 

Dimora di Dante

Contrada Serravalle SN

Chiaramonte Gulfi

97012

Sicilië (Italië)

Bekijk ook eens:

Beoordeling