Discover yourself coachingstraject

Ben jij klaar voor je eigen geluk? Verrijk je leven, ik ben je gids. Iedereen, ook jij .., bent in staat om meer regie te voeren naar je echte levensgeluk.

Discover yourself coachingstraject

Ben jij klaar voor je eigen geluk? Verrijk je leven, ik ben je gids. Iedereen, ook jij .., bent in staat om meer regie te voeren naar je echte levensgeluk.

Je hebt het best redelijk voor elkaar ..

Maar toch voelt het niet oké ..

Je bent van alle gemakken voorzien, maar je ervaart geen geluk ..

Het is er wel maar ook niet echt.

Je werk vloeit over in je privé .. 

Je deelt informatie uit met je dierbaren maar er zijn geen echte gesprekken ..

De weken vliegen voorbij ..je ervaart geen verschil meer tussen dag en nacht.

Waar is de vlam gebleven? Het intens genieten van leuke dingen?

Waar is je lach gebleven? Het plezier en geluk?

Waar is de energie en de passie gebleven? 

Herken jij je hierin?

Dan wordt het tijd dat je accepteert dat de echte jij zich weer moet laten zien.

Voor jezelf en voor je dierbaren. 

Discover yourself coachingstraject

Met het Discover yourself coachingstraject gaan we je echte ik terugvinden en je passie weer doen beleven. Op weg naar je eigen geluk, naar een echt leven. Jij verdient dit!

Traject persoonlijke coaching

Ik neem jou mee in 6 stappen in het Discover yourself coachingstraject. Dit kan op locatie (in overleg) maar ook online.

1 op 1 coaching

6 coaching sessies (1,5 uur per sessie)

Trajectprijs voor particulieren € 990,- (incl. Btw)

Via de werkgever € 1.575,- (excl. Btw)

Traject groepsverband

Ik organiseer de groepsverband sessies op Sicilie bij Dimora di Dante. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan hier >

Op verzoek en in overleg kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden om in groepsverband het Discover Yourself Traject in Nederland te organiseren. Afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden ontvang je hiervoor een prijsopgave op maat.”

Wat houdt het Discover yourself coachingstraject in? 

Het gaat over het zoeken naar balans in je leven: tussen gevoel en verstand, tussen aandacht voor jezelf en voor de ander, tussen activiteit en rust.

Het Discover yourself coachingstraject bestaat uit 6 stappen. Deze stappen kun je zelfstandig of in groepsverband nemen, online of op locatie.

Het stappenplan ziet er als volgt uit:

Stap 1 – Intentie

Wat is het doel of het voornemen, wat wil je bereiken of veranderen in je leven? Wat is de intentie van de vraag en wat is nu de werkelijke vraag; de hulpvraag/ het doel?

Stap 2 – Bewegen

In deze stap gaan we onderzoeken welke patronen in jouw leven te herkennen zijn en waar je verandering in wilt. Je gaat achterhalen wat deze patronen voor een effect hebben op jou en wat het je brengt. Of juist niet brengt.

Stap 3 – Behoefte

Je weet wat jouw patronen zijn en wat deze voor een effect hebben op jouw leven. Zijn deze patronen bepalend en in hoeverre? In deze fase ga je ontdekken wat je echte behoefte is. Waar ligt jouw hart. Wat wil je het liefste bereiken/ doen. Wat wil je achter je laten (loslaten) en waar wil je afscheid van nemen.

Stap 4 – Bewustwording

Dit is een heel belangrijke stap. Door de eerste twee stappen te hebben doorlopen ga je beseffen wat anders moet. Je wordt ervan bewust waarom je de dingen doet die je doet en welke effecten dit met zich brengt. Maar vooral welke invloed dit heeft op jouw leven en jouw levenspad. Steeds terugkerende zaken komen niet toevallig steeds terug. Dit heeft een oorzaak, een reden.

Stap 5 – Doen

In deze stap ga je ontdekken wat je anders kunt doen om je behoefte in te vullen. Je gaat nieuwe gedragspatronen leren en je gedrag veranderen op een heel natuurlijke wijze. Je gaat afscheid nemen van je oude patronen en deze loslaten. Dit is de enige koers die je gaat varen om het ultieme te bereiken. Jouw behoefte, jouw geluk.

Stap 6 – Delen en Dankbaar

Tot slot ga ik je in deze fase leren hoe je oprecht en trots jouw omgeving kenbaar maakt dat je dankbaar bent voor datgene wat je bereikt hebt. Dit doe je door jouw geluk te delen met je omgeving, vrienden, collega’s, familie en kennissen. Je mag er trots op zijn, duidelijk naar iedereen uitspreken en dit met een grote lach uitstralen.

Gun jezelf de 1-op-1 meeting!

Ben ik de beste gids

voor jou?

Meld je hier aan voor de GRATIS 1-op-1 live meeting of laat hier een bericht achter.

marcel@mivedocoaching.com 

Dimora di Dante

Contrada Serravalle SN

Chiaramonte Gulfi

97012

Sicilië (Italië)

Bekijk ook eens:

Beoordeling