Over mij

Mijn naam is Marcel Janssen en ik ben Mental Coach. Aarzel niet en laat mij je helpen om je (betere) zelf te ontdekken.

Mijn naam is Marcel Janssen en ik ben Mental Coach.

Aarzel niet en laat mij je helpen om je (betere) zelf te ontdekken.

Als jongste van drie zonen ben ik opgegroeid in een klein dorp in midden Limburg. Mijn vader en moeder hadden aan ons de handen vol en altijd bezig met hun werk. Mijn vader werkte overdag en ‘s-avonds was hij de fietsenmaker van het dorp. Mijn moeder zorgde voor het huishouden en onze fietsenwinkel die overdag open was. Hierbij schoot wel eens vaker de aandacht naar ons als kind erbij in. Zelfredzaamheid is dan iets wat je als kind snel leert. Je maakt veel fouten die op dat moment niet leuk zijn maar dit levert een schat aan ervaring op. Als dorpsjongen ben ik naar binnen gericht opgevoed. Je kent iedereen en iedereen kent jou. Zolang je met dezelfde mensen uit je omgeving blijft optrekken verandert hier niets aan en kom je uiteindelijk iemand tegen waarmee je een leven opbouwt in het dorp.

Maar bij mij is dit anders gegaan. Ik trof een meisje dat anders in de wereld stond en veel avontuurlijker was. Dit heeft geleid dat ik ben gaan studeren in ‘s-Hertogenbosch, ben gaan wonen in Maastricht en later in Landgraaf, een gezin heb gesticht en wij een B&B zijn gestart op Sicilië. 

Hoe kan het leven lopen zou je zeggen maar in mijn ogen is dit wat er gebeurt als je open staat voor de buitenwereld en de mogelijkheden die op je pad komen. Het is een kwestie van de juiste mensen om je heen krijgen die je helpen en steunen. Het is een kwestie van leren loslaten en nieuwe dingen uitproberen. Het is een kwestie van vertrouwen hebben dat er altijd wel een oplossing is en dat het wel goed komt. Ook al moet je daarvoor diep gaan en momenten beleven waarin je het niet meer ziet zitten. 

Uit je comfortzone

Uit je comfort zone stappen is het meest enge en moeilijke dat ik heb meegemaakt. Maar ik weet wel dat dit kan en dat het uiteindelijk je brengt waar je onbewust naar op zoek bent. Het is een levenspad dat zich ontvouwt zodra je in een andere richting stappen gaat zetten. Soms heb je hier hulp bij nodig van iemand die je de weg wijst en waar je op kunt vertrouwen.

Mijn missie is:

Jouw gids zijn, en;

Jou helpen met het maken van goede keuzes. Keuzes waar jij je happy bij voelt en die je dichter bij jouw betere zelf brengen.

Stappen zetten


De weg die ik heb bewandeld is er een met vallen en opstaan. Ik heb nooit de gids gehad die ik soms echt nodig had. Ik heb alles zelf moeten ervaren en moeten ondervinden. De juiste keuzes gemaakt maar ook heel slechte keuzes.

  • Dan zit je op de blaren.
  • Baal je als een stekker.

Ondertussen heb ik wel geleerd dat je moet handelen als je je niet happy voelt. Je hebt het zelf in de hand. En als je het zelf niet kunt of niet weet dan haal je toch iemand erbij die je kan helpen.

Dit is niet moeilijk, maar het komt ook niet vanzelf aanwaaien. Ik kan het weten. Je moet zelf actie ondernemen en keuzes maken. Anders worden de keuzes voor je gemaakt.

Jouw Gids

Samen gaan we op het pad op om te ontdekken wat jou beweegt, wie je bent, waar je sterke en zwakke punten liggen, pijnen en verlangens.

Je wordt bewust van wat jou belemmerd om te bereiken waar je zo naar verlangt. Ik help je ook om te ontdekken wat je zelf moet doen om verandering te brengen in jouw leven en dat te bereiken waar je zo naar verlangt.

Pak de kans op kennis met elkaar te maken en beoordeel zelf geheel vrijblijvend of ik de gids ben die je verder helpt. Schrijf je in en dan neem ik contact met je op voor een 1 op 1 live meeting. Zo eenvoudig kan het zijn nietwaar?

Ben ik de beste gids

voor jou?

Meld je hier aan voor de GRATIS 1-op-1 live meeting of laat hier een bericht achter.

marcel@mivedocoaching.com 

Dimora di Dante

Contrada Serravalle SN

Chiaramonte Gulfi

97012

Sicilië (Italië)

Bekijk ook eens:

Beoordeling